Beleef de rust, ruimte 
en regeneratie op 
onze boerderij. 

Midden in de Randstad, maar toch het ultieme buitengevoel. Vanaf het moment dat je de overtocht per boot maakt, beweeg je mee in het ritme van de boerderij. Rust. Ruimte. Regeneratie. De locatie is bijzonder, de faciliteiten zijn basic. Hier draait het om elkaar, het water, het land, de natuur, de koeien, kippen en weidevogels . We denken met je mee, heten je hartelijk welkom en staan klaar wanneer nodig. De rest volgt vanzelf.

Zomerhuis aan
het water

Geniet van een oer-Hollandse vakantie in ons authentieke zomerhuis aan het water. Volledig gerenoveerd in 2020 tot verblijf voor families en groepen van 4-6 personen. Het zomerhuis is voorzien van een keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een houtkachel. De tuin en het balkon bieden een prachtig uitzicht over het water. Een ruimtelijke plek midden in de Randstad, met toegang tot het water, het polderlandschap en vele bezienswaardigheden. Bij aankomst halen we je op met onze boot. Het is mogelijk om een eigen boot aan te leggen en / of  je kunt gebruik maken van een van onze roeiboten wanneer je het eiland wilt verlaten.

De buurman verhuurt sloepen en zeilboten. 

15 minuten van Leiden. 30 minuten van Amsterdam, Den Haag en de Keukenhof. 

Trainingen
en teamdagen

Maak van je training of teamdag een bijzondere ervaring op de boerderij.

Wij ontvangen groepen tot 15 personen. Je hebt beschikking over onze authentieke trainingsruimte en bij mooi weer van de buitenruimte. Natuurlijk ontzorgen met de overtocht, de koffie en de lunch. En we kunnen de boel opleuken met een rondleiding, proeverij, borrel, activiteit of diner. Laat je geest de vrije loop.   

Voor groepen tot 8 personen zijn er overnachtingsmogelijkheden op het eiland.