OOGSTWINKEL 
Verse oogst van de boer om de hoek 

In 2022 openen wij de eerste onbemande buurtwinkel met streekproducten van boeren uit de regio Leiden. Denk aan groente, fruit, zuivel, eieren en vlees. Zo kunnen buurtbewoners gemakkelijk lokale producten verkrijgen dichtbij huis en kunnen wij als boeren investeren in het landschap en onze relatie met jou. Doe je mee?!

Boodschappen doen anno nu

Je kunt bij onze winkel terecht voor al je versproducten. Je vind ons in je buurt of op de route van / naar de supermarkt. Met een app krijg je eenvoudig toegang en reken je je producten af. Je vind in de app ook alle boeren, akkerbouwers, tuinders en andere ambachtslieden die betrokken zijn bij de winkel. We zijn dus altijd open en je weet waar je voedsel vandaan komt.

Goed voedsel, eerlijke prijzen,
mooi landschap.

Wij bieden lekker, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel voor acceptabele prijzen. Door het directe contact tussen boer en buurtbewoners en het werken met de app maken we goede producten betaalbaar. Samen met jou realiseren we een korte keten die ons ruimte geeft om verder te investeren in een natuurinclusieve bedrijfsvoering en een biodivers en prachtig landschap. Samen onderhouden we de Leidse Ommelanden!

Kun je niet wachten tot er een Oogstwinkel in jouw buurt opent?

Wordt ambassadeur!

Met een kleine groep gemotiveerde bewoners gaan wij de eerste winkel in Leiden of Oegstgeest realiseren. De eerst stap is het vinden van een geschikte locatie in een bestaand pand of open plek waar we een energieneutrale tiny house / shop kunnen plaatsen.

Heb je een tip voor een kansrijke locatie, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt ons bereiken op boerderij@deeenzaamheid.nl.