Maak kennis 
met onze familie 

Onze boerderij wordt gerund door een bonte familie van vrije, verantwoordelijke en vindingrijke mensen. Ze stellen zich graag aan je voor.

Jan

Jan

CFO – Chief Farming Officer

Jan is al 40 jaar de drijvende kracht op en om de boerderij. Hij dirigeert de koeien en het kaasmaken met een opgewekte instelling en militaire ritme. In (spaarzaam) vrij gemaakte tijd vind je hem op de schaats of op de fiets. 

Roos

Roos

CTO - Chief Transformation Officer

Roos heeft aandacht voor de dingen die er toe doen. Na carrières als verpleegster en boerin is zij nu maatschappelijk zorgverlener. Zowel thuis als in Amsterdam houdt ze de boel met diepgang en humor bij elkaar. In haar vrije tijd zingt ze graag.

Joost

Joost

BIO - Boer In Opleiding

Joost is econoom en zij-instromer. Hij keek eerst wat rond in de wereld alvorens voor de boerderij te kiezen. Werkt sinds 2020 in de luwte van Jan mee om de fijne kneepjes van het ambacht te leren en geeft de regeneratieve ontwikkeling vorm.

Paul

Paul

Marketeer

Paul is eigenlijk “growth hacker”. Dat betekent zoiets als “een mega grote klantentrekker”. Met zijn digitale vaardigheden een goede aanvulling op de digibetici. Hij leeft met zijn vriendin in Amsterdam maar zoekt af en toe zijn roots op

Merel

Merel

Maker

Merel is zorgzaam en creatief. Na een media-studie (afgesloten met scriptie over Boer-Zoekt-Vrouw) schoolt ze zich in moeders’ voetsporen om tot maatschappelijk werker. Bakt, braad en brouwt er in haar vrije tijd lustig op los in de boerderij-keuken. 

Henk

Henk

Techneut

Oom Henk heeft twee rechterhanden. Helpt ons twee dagen per week met reparaties, onderhoud en advies. Na ruim 30 jaar engineering voor Shell over de hele wereld vindt hij uitdaging op wat tante Marlies “de zorgboerderij” noemt. 

Roos Kroft

Roos Kroft

Medewerker

Roos is boerin in hart en nieren. Ze helpt twee dagen per week met kaasmaken en andere klussen op de boerderij en neemt operationeel de leiding tijdens (spaarzame) vakanties van Jan. Ziet haar eigen toekomst op de ouderlijke boerderij in Ter Aar.

Rutger

Rutger

Medewerker

Rutger is handig en sterk. Helpt gemiddeld een dag per week met dierverzorging en landbewerking. Is een onmisbare en verbindende schakel op het platteland. Werkt en woont met zijn gezin op kaasboerderij Rotteveel in Rijpwetering.

Eske

Eske

Trainee

Eske is intellectueel en krijgt dingen gedaan. Helpt twee dagen per week met de kaas en ontwikkeling van regeneratieve methoden. Heeft psychologie gestudeerd maar voelt meer voor het buitenleven en verkent wat dat inhoudt.

Omnia

Omnia

Hygiëne

Omnia is gestructureerd en oplossingsgericht. Ze helpt ons een dagdeel per week met schoonmaken van de woning en het zomerhuis. Ze woont met haar gezin in Leiden.